Bryllup

 

Small                    4500,-

Medium               7500,- 

Large                  12000,-

  • Small.

Smukke billeder af jer, før, under og efter vielsen.  Det vil være stemningsbilleder fyldte med følelser og øjebliks situationer af gæster i kirken samt gom og bruds ankomst. Billeder af jer på udvalgt location, der vælges af jer. Billedfiler er inkluderet i prisen.

Pris 4500,- ca. 2 ½ time.

  • Medium.

Vi mødes i god tid før brylluppet, og taler om forventninger og ønsker til billeder. Udover small pakken tager jeg med til receptionen, fotograferer skæring af bryllupskage, stemningsbilleder af jer og jeres gæster samt bordpynt m.m. Inden brylluppet tilbydes I en kærestefotografering. Billederne vægtes at fange følelser og øjebliks stemninger samt detaljer.

Pris 7500,- ca. 5 timer.

  • Large.

Small og medium pakken er inkluderet i prisen. Jeg er med fra brudens forberedelser frem til brudevalsen, og fanger stemningsbilleder fra festen, maden, talerne og alle følelserne.

Pris 12.000,- ca. 12-14 timer. 

  • Depositum og levering

 1000,-  betales som depositum i forbindelse med booking af dato. Ved aflysningop til en måned før brylluppet, får I halvdelen af depositum tilbage. Ved senere aflysning går depositum tabt. Er det mig, der aflyser, tilbagebetales hele beløbet. 

Billedfilerne leveres i jpg format i høj kvalitet, som I selv kan få printet, hvis I ønsker det. Jeg forsøger at få nogle billeder klar til jer, som I modtager på URl få dage efter brylluppet. Resten af billederne modtager I efter ca. to uger. 

Jeg udvælger de bedste billeder og redigerer dem. Samtidig vurderer jeg, om billedet er bedst egnet til sort/hvid eller farver.

PORTRÆT

Fotostudie             699,-

On Location          699,-

Gravid           699-1400,-

Baby                       699,-

                   

For alle shoot gælder, at der er tale om en til to timers fotosession. Medbring gerne forskellige bluser, så du får det bedste udtryk på dine billeder. Tøjet må gerne være afdæmpet i farverne og ikke alt for mønstret eller "pang" i farverne. Er I flere, der skal have taget billeder sammen, er det en god ide, hvis I afstemmer tøjets farver efter hinanden. 

Børne fotografering foregår ALTID på barnets præmisser, også selvom tiden overskrides. Det koster ikke ekstra.

  • Newborn

Til newborn fotografering medbring gerne en ynglings bamse, tæppe og lignende. Skal der tages billeder af jer sammen med jeres barn, ser det godt ud, hvis jeres tøj på overkroppen matcher hinanden i farvene.

Jeg kan sende billedeksempler som inspiration, hvis I ønsker det. Der er også mulighed for, at vi kan mødes.

  • Gravid

Jeg har forskellige kjoler som du kan prøve at blive fotograferet i. Jeg køber løbende nye kjoler. Fotosecion kan foregå både i studie og i naturen. 

Til alle portrætfoto leveres jpg billedfiler i høj kvalitet, som du selv kan få printet, hvis du ønsker det. 

Prisen betales forud for hver fotosecion.

HØJTIDER

Konfirmation        1400,-

Familiefest           Få et tilbud

Dåb                      Få et tilbud

 

Student                Få et tilbud                  

  • Konfirmation

Jeg tager  stemningsbilleder​​​ udenfor kirken. Billederne fanger store og små øjeblikke, og de ting og symboler, der er med til at gøre netop din konfirmation perfekt og helt rigtig. Konfirmanden fotograferes på en udvalgt location, der er valgt af jer. Det tager ca. 1 1/2 time.

Ønsker I stemningsbilleder fra festen, koster det ekstra. Pris aftales efter ønsket antal timer.

  • Familiefest

Stemningsbilleder af gæster imens der holdes taler og synges sange. Jeg holder mig på afstand, og fanger ubemærket unikke øjeblikke. En fotobog med billederne er et godt og glædeligt minde. Prisen afhænger af antal timer, jeg skal være tilstede.

  • Dåb

Dåben er en vigtig begivehed i både barnets og forældrenes liv. Kontakt mig, hvis du vil have billeder fra dagen.​

  • Student

Billeder af når huen sættes på, og når studenten kommer ud fra eksamen. Jublen og glæden​ og lettelsen over, at det er overstået. Inkluderet i prisen er også et fælles billede, hvor studenterne kaster huen op i luften. Herefter tages billeder af studenten på en udvalgt location

Kørsel er inkl. i prisen i Aarhus. Kørsel fra Aarhus er 3.80,- pr. km. Fremkaldelse af billedfil er ikke inkl. i pris medmindre det stå under tilbuddet.

Kontakt mig, hvis du har en opgave, der ligger ud over ovenstående eller, hvis du vil købe et naturbillede. Eller hvis du vil høre, om jeg kan matche en pris, du har fået hos en anden.