Om mig

Mine billeder karakteriseres ved at være naturlige og stemnings fyldte, hvor følelser er i fokus. Jeg har en fin evne til at indfange følelser og udtryk.

Fotografering er en stor passion i mit liv. Mit øje spejder altid efter et smukt lys, flotte linjer, et godt udtryk og små detaljer.

I 2019 begynder min rejse fra amatør til professionel fotograf, hvor jeg tager en master fotografuddannelse på Key Point Photography i Odense.

Fælles for alle mine fotoopgaver er, at jeg elsker følelserne i de små og store øjeblikke. Alle de smukke detaljer og stemninger, der bare venter på at blive portrætteret og fotograferet.

Du kan henvende dig, helt uforpligtende, og få en snak om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Det er vigtigt for mig, at du er tilfreds med de billeder du får. Jeg glæder mig til at høre fra dig.

 

Siden 2018 har jeg fotograferet som spotter for Aarhus Stiftstidende, hvor jeg tager reportagefoto af arrangementer i og omkring Aarhus. Mine billeder findes på spotted.stiften.dk. 

På gensyn og venlige hilsner

logosortskrift-Gendannet.png
Untitled-3.jpg

Anmeldelser

 

-"Selvom jeg ikke kender dem, du tager billeder af, fornemmer jeg deres personlighed" Bjørn Rasmussen

-"Wauw hvor nogle søde billeder af Magda"Karin Hedegaard-Hansen

-"Behagelig oplevelse og imødekommende fotograf med stor rummelighed overfor vores og vores barns behov"Simone og Kirstian

 

- "Jeg havde slet ikke turde håbe på, at der var så mange gode"Charlotte Bach Andersen

 

-"Super flotte billeder. Vi har haft den mest fantastiske fotograf..."Line Rønde Timm

 

-"Tusind tak for de lækre billeder og en kanon baggrund. Du er super prof"Charlotte Huber

 

-"Fantastiske, skønne billeder. Vi vil gerne have dem allesammen"Maibritt Heiden

 

-"Tusind tak! Og tak fordi det hele blev gjort præcis som vi havde aftalt. Der er noget godt i rigtig mange af billederne"Aziz Dakhel